(0165) 398 888 info@trivers.nl

Ademhalingstherapie Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Bij Trivers Logopedie Roosendaal kunt u terecht voor deskundige ademhalingstherapie in ons erkende instituut in Roosendaal. Onze praktijk is erop gericht om kinderen en jong volwassenen met spraak of stemproblemen in zo goed mogelijke te kunnen behandelen. Voor dyslexie, stotteren en een onderontwikkelde sensorische informatieverwerking hebben we bij Trivers Logopedie een behandeling op maat ontwikkeld. Wij gaan dan ook altijd zeer persoonlijk te werk en hechten veel waarde aan een goede relatie met kind en ouders. Gaat u ook uit van de kracht en het talent van uw kind? Dan past de aanpak van Trivers Logopedie Roosendaal uitstekend bij u.

Ademhalingstherapie volgen bij Trivers Logopedie Roosendaal

Als we ademhalen, halen we zuurstof uit de lucht en ademen we kooldioxide uit.Hierbij worden verschillende lichaamsdelen als de borstkas, luchtpijp, buikspieren en longen gebruikt. Wanneer er ergens in één van deze delen iets misgaat, kunt u moeite krijgen met ademen en spreken. Bij Trivers Logopedie Roosendaal geven we al vele jaren een effectieve ademhalingstherapie in onze praktijk in Roosendaal. We kunnen met deze therapie mensen helpen die last hebben van een verkeerde spraakadem, hyperventilatie, stemproblemen en longproblemen. Heeft u ook last van uw adem tijdens het spreken? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor het volgen van ademtherapie in onze gespecialiseerde praktijk!

Onderzoek en behandeling

Denkt u baad te hebben bij een ademhalingstherapie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Trivers Logopedie in Roosendaal! Na een eerste kennismaking en screening kunnen we u verder helpen met diverse communicatieve stoornissen waardoor er altijd een behandeling op maat voor u is. Vragen? Bel dan even naar (0165) 398 888of stuur ons een e-mail.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid