(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedie Breda

Illustratie hand-in-hand

Voor een flexibele en persoonlijke logopedie behandeling gaat u in Breda en omgeving naar Trivers Logopedie Roosendaal! In onze dynamische en lerende organisatie zijn we continue op zoek naar nieuwe behandelmethodes en onderzoeken om u en uw kind nog beter te kunnen ondersteunen bij diverse logopedische problemen. Hierbij staat een professionaliteit, een persoonlijke benadering en zorg op maat altijd voorop waardoor u kunt rekenen op een prettige en efficiënte samenwerking tussen cliënt, betrokkenen en de logopedist.

Logopedie in de regio Breda

Op een klantvriendelijke en professionele wijze helpen we al vele jaren kinderen en jong volwassenen met logopedie problemen in de regio Breda en Roosendaal. In onze allround praktijk in Roosendaal bieden onze gespecialiseerde logopedisten elk kind een behandeling op maat waardoor deze zich optimaal kan ontwikkelingen binnen de stelde mogelijkheden. Zowel het onderzoek naar de aard en de ernst van het probleem als de behandeling zullen in onze praktijk plaatsvinden.

Professionele logopedie behandeling

Bent u nog op zoek naar een professionele logopedie praktijk in de buurt van Breda? Neem dan eens contact op met Trivers Logopedie Roosendaal om een kennismakingsafspraak te maken. U kunt hiervoor bellen naar (0165) 398 888 of stuur ons even een e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor aanvullende informatie.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid