(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedie en dyslexie Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Voor een goede logopedie en dyslexie behandeling bent u bij Trivers Logopedie in Roosendaal aan het juiste adres! Al vele jaren bieden we aan een ruime doelgroep professionele kwaliteitszorg op maat. Van cliëntaanname tot behandeling en nazorg, het gehele traject wordt verzorgd door onze deskundige medewerkers. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen en verder helpen met uw spraakprobleem. Zit u met een spraakprobleem of twijfelt u wellicht over de spraak achterstand van uw kind? Neem dan gerust even contact met ons op voor een deskundig advies!

Behandeling logopedie en dyslexie in Roosendaal

Trivers Logopedie Roosendaal is een allround praktijk op het gebied van logopedie en dyslexie in Roosendaal. Door de verscheidenheid aan specialisten en het brede zorgaanbod kunnen we zowel kinderen als jong volwassenen helpen bij hun spraakstoornis. Spraakproblemen en dyslexie worden vaak al op jonge leeftijd ontdekt en zijn daarom zeer goed behandelbaar. Onze logopedisten weten precies wat ze voor u kunnen betekenen en hoe we u en uw kind moeten ondersteunen.

Wat kunnen we voor u betekenen

Al onze deskundige logopedisten zijn hoogopgeleid op het gebied van diagnostiek, onderzoek en behandeling van spraak- en taalstoornissen. Daarnaast is onze praktijk niet alleen gespecialiseerd in logopedie maar zijn we ook een erkend dyslexie instituut in Roosendaal. Wilt u meer weten over onze kwalificaties of werkzaamheden? Neem dan gerust eens contact met ons op via e-mail. U kunt ons ook op werkdagen telefonisch bereiken op het nummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid