(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedie Halsteren

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is dé logopedie specialist in de regio Halsteren met een zeer uitgebreid zorgaanbod! In onze logopediepraktijk kunnen wij diverse logopedische stoornissen behandelen. Hierbij staan een klantvriendelijke benadering en een professionele behandeling altijd voorop. Heeft u moeite met ademen op sommige momenten, stottert uw kind of zou u graag wat doen aan achterblijvende spraak? Onze specialisten helpen u graag bij een goede ontwikkeling.

Logopedie in Halsteren: zorg op maat

Praten en luisteren zijn de belangrijkste communicatiemiddelen van mensen. Wanneer u zich niet goed verstaanbaar kan maken of uw gehoor u soms in de steek laat kan dit voor vervelende problemen zorgen. Bij Trivers Logopedie Roosendaal kunt u terecht voor zorg op maat op het gebied van diverse spraakproblemen. Door het ruime zorgaanbod kunnen we zowel kinderen als volwassenen voorzien van de juiste logopediebehandeling in Halsteren en omgeving. Naast logopedisten hebben we tevens diverse dyslexie specialisten in huis voor de behandeling van dyslexie en dyscalculie.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het volgen van logopedie in onze praktijk bij Halsteren of zou u graag een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers via nummer (0165) 398 888. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid