(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedie Moerdijk

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is dé logopedie praktijk in de buurt van de Moerdijk waar u terecht kunt voor zorg op maat! Door de jarenlange ervaring en kennis van onze logopedisten hebben we voor bijna elke spraakprobleem bij Trivers Logopedie Roosendaal een geschikte behandeling in huis. Bij elke cliënt wordt vanuit de hulpvraag gekeken naar de aard en omvang van het probleem waarna een behandelplan op maat zal worden opgesteld. Door de persoonlijke benadering en professionele kennis kunt u bij ons altijd rekenen op een fijne relatie met de specialist en een blijvend resultaat.

Logopedie onderzoek in onze praktijk regio Moerdijk

Wanneer u afspraak maakt voor een logopedie onderzoek in de regio Moerdijk, zult u als cliënt eerst onderzocht en gescreend worden om de aard en de ernst van het spraakprobleem in kaart te brengen. Hierbij kan blijken dat één enkele behandeling niet voldoende effect heeft. In dit geval zullen wij een samenwerking aangaan met ouders, school of andere betrokkenen. Op deze manier kunnen we een optimale ontwikkeling nastreven en een prettige behandeling starten. Indien er ondanks de inzet van diverse partijen geen verbetering optreedt, kan Trivers Logopedie Roosendaal aanvullend onderzoek doen om te kijken hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Werkwijze Trivers Logopedie Roosendaal

Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze mogelijkheden voor logopedie in de omgeving van Moerdijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon (0165) 398 888. Wij helpen u dan direct verder.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid