(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedie Zevenbergen

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is dé logopedie praktijk nabij Zevenbergen waar u terecht kunt voor een breed zorgaanbod en een persoonlijke behandeling van diverse spraakstoornissen. Om u zo persoonlijk en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hechten we bij Trivers Logopedie Roosendaal veel waarde aan een nauwe samenwerking met betrokkenen. Een goede relatie met ouders en kind staat hierbij centraal. Zowel het eerste onderzoek als de behandeling zelf zullen plaatsvinden in onze prettige behandelruimtes waardoor we een goed beeld krijgen van de situatie en u beter kunnen ondersteunen tijdens de behandeling.

Onze logopedie praktijk in de regio Zevenbergen

De logopedisten van Trivers Logopedie Roosendaal vlakbij Zevenbergen, houden zich dagelijks bezig met de screening en behandeling van diverse problemen en stoornissen op het gebied van spraak en gehoor. U kunt hierbij denken aan gehoorstoornissen en dyslexie, maar ook voor stotteren en ademhalingsoefeningen kunt u bij ons terecht. Communicatiestoornissen kunnen leiden tot beperkingen op sociaal-emotioneel en functioneel vlak. Bij Trivers Logopedie Roosendaal helpen we u en uw kind in buurt van Zevenbergen dan ook graag om zo goed mogelijk weer optimaal te kunnen functioneren!

Hulpvraag

Bij Trivers Logopedie Roosendaal gaan we altijd vanuit uw hulpvraag te werk waardoor we uitstekende zorg op maat kunnen leveren aan mensen met diverse leeftijden en problemen. In alle stadia van het behandeltraject zullen betrouwbaarheid, professionaliteit en een persoonlijke benadering voorop staan. Heeft u vragen over onze werkwijze of de verschillende stoornissen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid