(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopediepraktijk Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is de allround logopediepraktijk in Bergen op Zoom en omstreken waar u terecht kunt voor een persoonlijke en professionele behandeling! U kunt bij ons terecht voor een behandeling op maat voor vrijwel alle logopedische stoornissen bij kinderen en jong volwassenen. Door onze actuele kennis en ruime ervaring weten onze logopedisten precies hoe we u en uw kind het beste kunnen ondersteunen voor een optimale ontwikkeling binnen onze mogelijkheden. Of het nu gaat om schrijfproblemen, stotteren of een achterblijvende spraakontwikkeling, bij Trivers Logopedie Roosendaal helpen we u graag verder!

Logopediepraktijk Trivers richting Bergen op Zoom

Logopedie betekent letterlijk spraakopvoedkunde. Uiteraard gaat het bij spraak niet alleen om spreken maar spelen ook ademhaling, het gehoor en de taalontwikkeling een belangrijk rol. Heeft u het idee dat uw kind niet goed mee kan op school? Maak dan een afspraak in de logopediepraktijk van Trivers Logopedie Roosendaal, in de buurt van Bergen op Zoom. Wij onderzoeken en behandelen onder mee problemen op het gebied van:

  • Taal
  • Spraak
  • Stem
  • Gehoor
  • Adem
  • Slikken
  • Sensorische informatieverwerking

Eerste kennismaking

In onze logopediepraktijk nabij Bergen op Zoom kunt u zowel zonder als met verwijzing terecht. Tijdens een eerste afspraak zullen we nader kennis met u maken en onderzoek doen naar de aard en ernst van het probleem om een behandelplan op maat te kunnen opstellen. Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons op het telefoonnummer (0165) 398 888om kennis te maken.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid