(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopediepraktijk Halsteren

Illustratie hand-in-hand

Logopediepraktijk Trivers Logopedie Roosendaal is in Halsteren en omgeving voor iedereen toegankelijk, met of zonder verwijzing! Als allround praktijk op het gebied van logopedie voor zowel kinderen als volwassenen kunnen we een brede doelgroep voorzien van de juiste hulp bij diverse spraakproblemen. Heeft u zelf last van een spraakproblemen? Stottert uw kind of zou u graag werken aan uw uitspraak of accent? Dan bent u bij Trivers Logopedie Roosendaal aan het juiste adres!

Mogelijkheden van onze logopediepraktijk vlakbij Halsteren

In onze logopediepraktijk in de buurt van Halsteren kunt u terecht met vrijwel elke logopedische stoornis. Doordat deze stoornissen vaak bij kinderen en jong volwassenen voorkomen zijn wij in onze logopediepraktijk gespecialiseerd in een kindvriendelijke behandelwijze. Uiteraard blijven we te allen tijde persoonlijk en professioneel en bieden we altijd zorg op maat. U kunt bij ons terecht voor de volgende zes behandelgebieden van logopedie:

  • Gehoor
  • Spraak
  • Stem
  • Taal
  • Slikken
  • Adem

Tijdens de behandeling werken onze logopedisten nauw samen met huisartsen, scholen, schoolartsen en fysiotherapeutenvoor een optimale ontwikkeling van het spraakprobleem.

Uw kind heeft spraakproblemen

Heeft uw kind problemen met correct praten? Neem dan eenvoudig online contact op met onze logopediepraktijk nabij Halsteren om een vrijblijvende eerste afspraak in te plannen. Voor andere vragen of voor aanvullende informatie over onze mogelijkheden en behandelmethodes kunt u ons ook mailen of bellen naar het telefoonnummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid