Logopedie Kroeven Roosendaal

Trivers Logopedie in de Kroevenlaan is dé logopedie praktijk in de omgeving van de Kroeven waar u terecht kunt voor zorg op maat! Door de jarenlange ervaring en kennis van onze logopedisten hebben we voor bijna elke spraakprobleem bij Trivers Logopedie Kroeven een geschikte behandeling in huis. Bij elke cliënt wordt vanuit de hulpvraag gekeken naar de aard en omvang van het probleem waarna een behandelplan op maat zal worden opgesteld. Door de persoonlijke benadering en professionele kennis kunt u bij ons altijd rekenen op een fijne relatie met de specialist en een blijvend resultaat.

Trivers_taalontwikkelingRoosendaal.

Logopedie onderzoek in onze praktijk in de kroeven

Wanneer u een afspraak maakt voor een logopedie onderzoek in onze vestiging in de wijk de Kroeven, zult u als cliënt eerst onderzocht en gescreend worden om de aard en de ernst van het spraakprobleem in kaart te brengen. Hierbij kan blijken dat één enkele behandeling niet voldoende effect heeft. In dit geval zullen wij een samenwerking aangaan met ouders, school of andere betrokkenen. Op deze manier kunnen we een optimale ontwikkeling nastreven en een prettige behandeling starten. Indien er ondanks de inzet van diverse partijen geen verbetering optreedt, kan Trivers Logopedie Kroeven aanvullend onderzoek doen om te kijken hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Werkwijze Trivers Logopedie kroeven

In onze logopediepraktijk in de omgeving van de Kroevenlaan Roosendaal kunt u terecht met vrijwel elke logopedische stoornis. Doordat deze stoornissen vaak bij kinderen en jong volwassenen voorkomen zijn wij in onze logopediepraktijk gespecialiseerd in een kindvriendelijke behandelwijze. Uiteraard blijven we te allen tijde persoonlijk en professioneel en bieden we altijd zorg op maat. U kunt bij ons terecht voor de volgende zes behandelgebieden van logopedie:

 • Gehoor
 • Spraak
 • Stem
 • Taal
 • Slikken
 • Adem

Tijdens de behandeling werken onze logopedisten nauw samen met huisartsen, scholen, schoolartsen en fysiotherapeuten voor een optimale ontwikkeling van het spraakprobleem.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze mogelijkheden voor logopedie in de omgeving van de Kroevenlaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon (0165) 398 888. Wij helpen u dan direct verder.

Trivers Logopedie

Kroevenlaan 31
4707BJ Roosendaal

Trivers_taalontwikkelingRoosendaal_contact.

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200