(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopediepraktijk Oud Gastel

Illustratie hand-in-hand

Op zoek naar een goede logopediepraktijk in de buurt van Oud Gastel? Maak dan direct een afspraak bij Trivers Logopedie in Roosendaal! In onze gespecialiseerde praktijk hechten we veel waarde aan een persoonlijke behandeling en een goede behandelrelatie tussen cliënt en logopedist. Wij gaan dan ook altijd vanuit de hulpvraag op zoek naar een behandeling op maat voor ouders en kind. Door de verscheidenheid aan logopedische stoornissen kunnen we u op vele vlakken van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Logopediepraktijk in de regio Oud Gastel

Bij Trivers Logopedie Roosendaal, de allround logopediepraktijk in de buurt van Oud Gastel, bieden we altijd zorg op maat. Wij kijken dan ook niet alleen naar de stoornis van de cliënt maar besteden tevens de nodige aandacht aan de omgeving, de oorzaak van het probleem en het karakter van de cliënt. Tijdens de eerste ontmoeting zullen we nader kennis met u maken en een beeld vormen van de aard en de ernst van het probleem. Vervolgens zullen we samen op zoek gaan naar een passende behandelmethode voor een optimale ontwikkeling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of zou u graag een afspraak inplannen bij onze logopediepraktijk in de buurt van Oud Gastel? Bel dan even naar (0165) 398 888 of stuur ons een e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen. Na dit gesprek bepalen onze specialisten in goed overleg met u een behandelmethode.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid