(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopediepraktijk Oudenbosch

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is dé logopediepraktijk in de buurt van Oudenbosch waar u terecht kunt voor een compleet zorgaanbod voor ouder en kind! Onze logopedisten zijn zeer breed georiënteerd en richten zich voornamelijk op problemen bij kinderen en jong volwassenen. Doordat spraak en taalproblemen zich vaak op jonge leeftijd voordoen hebben we in onze praktijk gekozen voor een zeer persoonlijke en kindvriendelijke aanpak waarbij u als ouder uiteraard niet vergeten wordt. Naast spraakstoornissen hebben wij ons tevens gespecialiseerd in de behandeling van dyslexie en gedragsproblemen bij kinderen.

Onze logopediepraktijk nabij Oudenbosch

Wanneer we communiceren met andere mensen wordt veel gevraagd van onze zintuigen. Bij een communicatiestoornis gaat er ergens in een van de zintuigen iets mis waardoor communiceren zeer lastig wordt. Bij Trivers Logopedie Roosendaal helpen we u graag om deze problemen zo goed mogelijk te op te kunnen lossen. Heeft uw kind behoefte aan een behandeling of twijfelt u als ouder aan de ontwikkeling van uw kind? Plan dan eens een kennismakingsgesprek in in onze logopediepraktijk vlakbij Oudenbosch!

Verwijsbrief niet nodig

Onze logopediepraktijk in de regio Oudenbosch is zowel bereikbaar voor mensen met een verwijzing van de dokter als zonder. U kunt dus ook op eigen initiatief een afspraak met ons maken voor een onderzoek of behandeling. Wilt u meer weten over de werkwijze of de voorwaarden? Neem dan gerust even contact met ons op via e-mail of telefoon: (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid