(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopediepraktijk Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Welkom bij logopediepraktijk Trivers Roosendaal, de zorginstelling met de juiste hulp voor allerlei soorten communicatie stoornissen!Door de brede kennis en ervaring binnen onze praktijk kunnen we zowel kinderen als (jong) volwassenen helpen bij een verscheidenheid aan spraakproblemen. Vanuit uw hulpvraag zullen we samen met u als ouders bekijken welke behandelmethode het beste bij uw kind past en kan zorgen voor een optimale ontwikkeling van de spraak. Naast logopedische behandelingen kunt u in onze gespecialiseerde praktijk ook terecht voor de behandeling van dyslexie.

Logopediepraktijk Trivers Roosendaal

In onze logopediepraktijk in Roosendaal staat dagelijks een professioneel team logopedisten klaar om u en uw kind verder te helpen bij spraak- en sensorische informatieverwerkingsproblemen. Wij kunnen u onder meer van dienst zijn op de volgende gebieden:

  • Adem: longproblemen en hyperventilatie
  • Gehoor: slechthorendheid en auditieve verwerkingen
  • Sensorische informatieverwerking
  • Slikken: eet en drinkstoornissen
  • Spraak: afwijkende spraakontwikkeling, slissen, stotteren en dysartrie
  • Stem: klachten en bandverlammingen
  • Taal: dyslexie, meertaligheid en spraakstoornissen

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak in onze logopediepraktijk in Roosendaal heeft u geen directe verwijzing nodig. U kunt eenvoudig online een afspraak met ons maken of bellen naar (0165) 398 888. Onze medewerkers kunnen u of uw kind dan direct koppelen aan de meest geschikte specialist, die vervolgens de juiste behandelmethode kan bepalen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid