(0165) 398 888 info@trivers.nl

Logopedist Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal is dé logopedist in Roosendaal en omgeving waar u terecht kunt voor zorg op maat! In onze allround praktijk helpen we dagelijks vele kinderen en jong volwassenen bij het ontwikkelen van hun spraak en stem. Door de ruime kennis en ervaring van onze logopedisten kunt u bij ons terecht met vrijwel alle logopedische stoornissen. Vanuit de hulpvraag zullen we een plan van aanpak opstellen en zo kunnen we zorg op maat leveren voor u en uw kind. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en profiteer van onze kennis en kunde!

Werkwijze logopedist Trivers Logopedie Roosendaal

Trivers Logopedie Roosendaal is de logopedist in Roosendaal waar u terecht kunt voor een breed zorgaanbod en een persoonlijke benadering voor ieder spraakprobleem. Tijdens de eerste afspraak maken we graag kennis met u en uw probleem om de behandeling zo goed mogelijk af te kunnen stemmen. U kunt bij ons zowel met een verwijsbrief als op eigen initiatief terecht voor een gerichte behandeling. Wanneer u bij ons behandeld wordt, zal er één keer per week een afspraak van een half uur plaatsvinden gedurende de vastgestelde behandelperiode.

Afspraak maken met een spraakspecialist

Wilt u een afspraak maken met een logopedist van Trivers Logopedie Roosendaal om kennis te maken en het behandelplan te bespreken? Neem dan eenvoudig contact met ons op via ons e-mailadres. Voor andere vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen naar (0165) 398 888. Onze medewerkers beantwoorden graag uw aanwezig vragen en kunnen ook direct een eventueel kennismakingsgesprek inplannen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid