(0165) 398 888 info@trivers.nl

Stottertherapie Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Voor een effectieve stottertherapie in de buurt van Roosendaal gaat u naar Trivers Logopedie Roosendaal! In onze gespecialiseerde logopediepraktijk zijn we zeer breed georiënteerd waardoor we zowel uw kind als ook u zelf de juiste ondersteuning kunnen bieden bij het behandelen van spraakproblemen. Voor ieder kind en elke spraakstoornis hebben wij een zorgaanbod op maat waarin we altijd uitgaan van de kracht en het talent van de cliënt. Naast de behandeling van diverse spraakstoornissen kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning bij dyslexie, storingen bij sensorische informatieverwerkingen en gedragsproblemen.

Effectieve stottertherapie volgen in Roosendaal

De oorzaak van stotteren is niet bij elk kind hetzelfde waardoor een behandeling op maat van belang is voor een optimaal resultaat. Zaken als ademhaling, stemgeving, emoties en articulatie kunnen allemaal oorzaken van stotteren zijn. Door uw kind de juiste stottertherapie te bieden in onze praktijk in Roosendaal kunnen we de schade beperken en ervoor zorgen dat de ontwikkeling van uw kind niet achterblijft ten opzichte van anderen kinderen. Stottert uw kind en weet u niet waar het probleem ligt? Laat het ons weten en wij gaan direct voor u aan de slag.

Kennismakingsgesprek inplannen

Zou u graag een afspraak willen inplannen voor een kennismaking met een van onze specialisten? Of wilt u graag direct stottertherapie volgen in onze professionele praktijk in Roosendaal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0165) 398 888. U kunt ons ook voor meer informatie mailen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid