(0165) 398 888 info@trivers.nl

Taalontwikkeling Roosendaal

Illustratie hand-in-hand

Trivers Logopedie Roosendaal kan u helpen bij de taalontwikkeling van uw kind in ons erkende spraakinstituut in Roosendaal! Al onze logopedisten hebben een persoonlijke benadering, een goede relatie met de cliënt en een professionele behandeling hoog in het vaandel staan waardoor u altijd kunt rekenen op zorg op maat. Welk spraakprobleem u ook heeft, wij kunnen u helpen. Doordat communicatiestoornissen zich vaak op jongere leeftijd openbaren zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en jong volwassenen in de doelgroep van 6-18 jaar. Heeft u ook problemen maar valt u niet binnen deze doelgroep? Neem dan gerust contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Werken aan taalontwikkeling bij Trivers Logopedie Roosendaal

Als u wilt werken aan uw taalontwikkeling in onze logopediepraktijk in Roosendaal zullen we u eerst grondig onderzoeken om de aard en ernst van het probleem vast te kunnen stellen. Op basis van deze kennis wordt voor u of uw kind een behandelplan op maat opgesteld waarbij tevens samengewerkt kan worden met scholen, artsen en fysiotherapeuten. Door de persoonlijke behandeling en samenwerking streven we samen met u naar een optimale taalontwikkeling van uw kind in de regio van Roosendaal.

Kracht van spraaktherapie

Doordat tijdens de therapie niet alleen wordt gekeken naar het probleem van uw kind maar tevens ook naar de totale ontwikkeling en omgeving, kunnen we uw kind beter helpen en behandelen. Wilt u meer weten over onze speciale behandelmogelijkheden of het huidige spraakniveau van uw kind toetsen? Bel dan naar (0165) 398 888 of stuur ons even een e-mail voor meer informatie.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid